Comenzi telefonice Luni-Vineri 9:00-18:00 Tel: 0741126664  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne  |  Reduceri

Inregistrare  |  Acces cont  |  Istoric comenzi

  
  

Cum aleg jucăria potrivită ?

   Ca să înveţe, copilul are nevoie să se joace, să exploreze, să experimenteze, să construiască, să îşi exprime liber gândurile şi dorinţele să înveţe să comunice. Pentru a învăţa să fie el însuşi are nevoie de LIBERTATE şi de JUCĂRII alese de tine , care să fie în ton cu dezvoltarea psihomotorie a celui mic. Îţi prezentăm câteva repere după care să te ghidezi în alegerea potrivită a jucăriei copilului tău:

-   Nu alege jucăriile care îţi plac ţie, alege jucăriile care ajută la progresarea fiecărei faze de dezvoltare a copilului. Odată cu cumpărarea unei noi jucării, mai scumpă, mai sofisticată, ne încearcă o stare de bine, de satisfacţie, numai că ele nu sunt menite să ne bucure pe noi, ci pe copil. Fiecare jucărie trebuie să conţină cel puţin 2 dintre următoarele caracteristici : distracţie, creaţie, învăţare, mişcare, explorare, exerciţiu;

-   Jucăriile educative sunt cele care lasă loc imaginaţiei, creaţiei şi inventivităţii copilului. Un set de jucării LEGO poate da frău liber creaţiei micuţului, şi tocmai de aceea sunt jucării de care nu se satură repede.

-   Foarte sigure pentru copii mici de 1 – 3 ani sunt jucăriile din lemn bine şlefuit, cuburi mari care să nu poate fi ingerate, băgate în nas / urechi.

-   Mare atenţie la materialul din care este confectionată jucăria. Jucăriile trebuie să fie netoxice, utilizănd numai materiale certificate.

-   Nu păstra toate jucăriile pe care le-a primit de când era bebeluş. Copii cresc şi jucăriile vechi sunt nepotrivite pentru stadiul de dezvoltare al celui mic.

  
  

  
  

  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?

  

  
  

  

Marturiile clientilor

 

Buna ziua, am primit coletul. Sunt foarte frumoase hainutele si corespund descrierii, multumesc! M.I. Vreancea

M.

Vezi mai multe marturii